Održano 4. kolo Croatia Kupa u daljinskom jahanju 🐎🇭🇷




3.6.2023. u Repincu, održano je 4. kolo Croata kupa u daljinskom jahanju u organizaciji KK Challenge


title

3.6.2023. u Repincu, održano je 4. kolo Croata kupa u daljinskom jahanju u organizaciji KK Challenge. Na natjecanju je nastupio 31 jahači par na utakmicama CEN1* 84 km, B 62 km, A 44 km te D 21 km. U kategoriji seniora nastupilo je 12 jahačih parova dok je u kategoriji juniora sudjelovalo 19 jahačih parova.

Na utakmici CEN1* 84 km u juniorskoj kategoriji podbijedila je Maja Taslidžić na grlu Vezer iz KK Hercules ???? dok je u seniorskoj kategoriji pobijedila Sljepčević Ana na grlu Shefika iz KK Husar ????Na utakmici B 62 km u kategoriji juniora slavila je Baljak Iris na grlu Mabrouk Mohar iz KK Vinia???? dok je u seniorskoj kategoriji pobijedila Pastula Elizabeta na grlu Khalip iz KK Moslavina Challenge????

Na najbrojnijoj utakmici A 44 km u kategoriji juniora pobijedila je Kokot Hana na grlu Gana is KK As Klinča sela????  dok je najbolji senior bio slovenski natjecatelj  Jure Grubačević na grlu Ameera????

Sa najvise osvojenih bodova pobijedila je ekipa KK Vinia dok su KK Moslavina Challenge i KK Husar osvojili 2. i 3. mjesto??????

Čestitamo svim natjecateljima i klubovima, službenom osoblju te organizatoru ovog kola na još jednoj uspješnoj utakmici te najavljujemo sljedeće 5. kolo i Prvenstvo Hrvatske koje će se održati 24.6. u Čazmi u organizaciji KK Husar